Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sosem voltam még hotelben se...

Sosem voltam még hotelben se hasonlo helyen, hogy kell foglalni? Bovebben lent

Figyelt kérdés
szoval nem voltam meg se hotelben se panzioban stb, viszont a baratnomet szeretnem elvinni most par napra. telefonon lefoglalom az meg oke, aztan majd a helyszinen mondom meg, hogy igen ilyen nevre foglaltam? ha pedig vege az idonek akkor annyi hogy ugyanott mondom hogy szeretnek fizetni? segitsetek legyszives. 17/f

2015. ápr. 7. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Odamesz a recepciohoz, es kozlod, hogy ilyen es ilyen neven foglaltal szallast. Iratokat fognak kerni, tehat szemelyid legyen, sot, lehetoleg a foglalasod is legyen nalad kinyomtatva. Elutazaskor szinten a recepcion kell szolni, hogy te most kijelentkeznel, allitsak ossze a szamladat.

Mivel kiskoru vagy, ezert elkepzelheto hogy eloleget kernek - de pontos informaciokat az adott hotel tud adni. Telefon, e-mail van.

2015. ápr. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!