Hogyan növelhetném az önbizalmamat? 13/L
Figyelt kérdés
Sziasztok. A problémám az részben az, hogy eléggé önbizalomhiányos vagyok. Karatézok és ott van egy lány, akit kedvelek, de be kell valljam, féltékeny is vagyok rá valamennyire. Ő szép, kedves, csinos, tehetséges és még sorolhatnám. És én szeretnék olyan lenni, mint ő, egyszerűen azért, mert ő tökéletes. Én egyáltalán nem vagyok szép, tehetséges, sőt még értékes sem. Sokan mondják, hogy ez hülyeség, amit gondolok, de tudom, hogy nem mondanak igazat. Egy tehetségtelen semmiség vagyok. Utálom magamat. És fogalmam sincs, mit csináljak. Többször sírtam már emiatt és elegem van. Elegem van, hogy én semmiben nem vagyok jó, ronda vagyok és kövér, mindenki jobb nálam. Tényleg nem tudom, mit csináljak. Nincsen senki, aki megértene vagy egyáltalán segítene. Biztos van, aki azt fogja gondolni, hog csak egy hülye tini p***a vagyok, akinek hisztirohama van. Nem tudom, lehet igaza van. Fogalmam sincs. Kérlek segítsen valaki, én ezt nem bírom már így!2015. ápr. 5. 21:45
1/1 anonim válasza:
elsősorban az a lány akit 'kedvelsz', vagy mondhatjuk úgyis hogy a 'példaképed' hidd el ő sem olyan tökéletes mint amilyennek kinéz.
hisz nincsen tökéletes ember a világon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!