Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szóltok a tegnapi napomhoz?

Mit szóltok a tegnapi napomhoz?

Figyelt kérdés
Tegnap iskolába menés szokás szerint, aztán egyik osztálytársal kicsit ittunk(nem akartunk sokat, de valahogy balul sült el) és benyeltünk nem is tudom ketten 1liter hubit szerintem,mert neki is volt a táskájában egy üres feles meg nekem is, nah 2.óra végére elfogyott a cumó, de utána már nem emlékszek semmire, aztmondják nagy arcok voltunk meg minden, királyak voltunk, ma erre felhív 2 csaj hogy szia szivi ma miért nem taliztunk pedig megbeszéltük O_o mondom mi a franc:D,szinte az összes könyvet otthagytam az iskolában, ma kellett keresgélni hála ennek, ma reggel megyünk be csomó gyerek odajön hogy na mizu haver, mi nevünket mindegyik tudja de mi meg nem is ismertünk senkit onnan, hah ez nagy omlás lehetett ilyet többet nem csinálok :O
2010. febr. 18. 20:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem teló telefonkönyvemet, csomó ismeretlen név pff
2010. febr. 18. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:

ÍGY TOVÁBB! (Y)(Y)(Y)

DE MOST TÉLL!

2010. febr. 18. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:
inkább nem, ez gáz:D
2010. febr. 18. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet megdugtad az ofot meg a dirit is.
2010. febr. 18. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezekszerint illuminált állapotban elengeded magad, szabadabb vagy. Így tovább (pia nélkül próbáld) :):D
2010. febr. 18. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Az is gáz ha egy felnőtt iszik, de ha egy gyerek, az szánalmas és nevetséges is.
2010. febr. 18. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kamu. Nem hiszem, hogy két részeg kölyköt a suliban egyetlen tanár sem vesz észre, mert ha úgy lenne, akkor igazgató-->szülők...stb.
2010. febr. 18. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen kamu, én mikor bevagyok rugva tudok menni elesés nélkül stb... felvolt véve videóra, még beszélni is tudtam egész jól, szerintem rá is ilyen hatással van
2010. febr. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!