Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eladhatják a fejem fölül a...

Eladhatják a fejem fölül a lakást?

Figyelt kérdés
Édesanyám nagybeteg, sajnos még nem tudjuk, hogy mennyi van neki hátra. Félő, hogy édesapám egyedül marad, és a bevétele nem lesz elég, hogy fenntartsa magát. Nekem nagyon kevés bevételem van, és a testvérem (már rég különél) felvetette, hogy egy kisebb lakásba kellene költözni. A lakás a szüleim nevén van, de mi van, ha édesapámmal is történik valami, akkor kit illet meg a lakás? Vagy már érdemes lenne most átiratni más nevére? Én amiatt aggódom, hogy ha mindkét szülőmet elvesztem, és jogilag nincsenek rendezve ezek a dolgok, akkor nem lesz hol laknom.

2015. ápr. 4. 22:17
 1/1 szántóvető ***** válasza:
ha nincs végrendelet akkor egyenlő részben örököltök.valami jobban fizető munkát kéne nézned.repülnek az évek,kell gyűjtögetni pénzt amíg még fiatal vagy.
2015. ápr. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!