Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most miért iylenek? Mit...

Most miért iylenek? Mit csináltam? Mi lesz ezek után? Unálnak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon megbántottak az osztálytársaim, dobálnak cerúzával,bunkóznak,csúfolnak,amit csináltam a suliba széttépték!levegőnek néznek..stb
2010. febr. 18. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt mi nem tudhatjuk, hogy mit csináltál, de lehet, hogy olyat, amivel kivívtad az ellenszenvüket.
2010. febr. 18. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet, hogy te semmit sem csináltál. Vannak emberek, akik "áldozat- típusok". Ez azt jelenti, hogy rád néznek, és tudják, hogy te semmit sem fogsz a piszkálódásaik ellen tenni. Nekem is volt egy fiú osztálytársam, aki mindig csendben ücsörgött, nem ártott ő senkinek, mégis mindenki őt baszogatta. Mert áldozat típus volt. Ha kiáll magáért, vagy mondjuk elkezd gyúrni, vagy ilyesmi, tuti, hogy senki sem piszkálta volna.
2010. febr. 18. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg nekik, hogy jobb vagy náluk! Ne hagyd magad! A tanárok látják? Lehet, hogy jobb lenne másik iskolába menni. Vagy egy idő után az osztálytársaid is észreveszik, hogy bunkók. Próbálj barátkozni.
2010. febr. 18. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátkozz olyanokkal akik menőbbek. Nekünk is van egy ilyen oszt társunk, és szegény nagyon kivan mert mindenki őt szivatja :( De egy ilyen "áldozat" MINDEN osztályban van..
2010. febr. 18. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak jól esik nekik cseszegetni a másikat. Az osztályközöségekben mindig vannak olyanok akiknek ez a legjobb dolguk. Nekem is voltak, általános iskolás évek alatt. A középiskola nem annyira rossz, de azért itt is cseszegetnek. De nemsokára végzek. Vagy mutasd meg nekik hogy nem félsz tőlük vagy ha tudsz, azt tanácsolom válts iskolát, mert hamarosan úgy jársz mint én. Mindenkire azthiszed hogy bántani akar, és a való életben tiszta idegroncs leszel az állandó félelemtől.
2010. febr. 18. 19:36
 6/8 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek...én is gondolkoztam ezen hogy átmegyek másik suliba
2010. febr. 18. 19:55
 7/8 anonim válasza:
lehet hogy két fejeden 3 füled van?
2010. márc. 26. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én egy gimis lány vagyok. Már megdobtak sokszor galacsinnal,

kétszer ceruzával, egyszer tollal is.

Nem tudom, hogy kik dobálnak, de szerintem csak a fiúk.

Van egy kocka klikk( mondják rájuk, hogy kockulnak, azért írom a klikket, mert ez a 4 ember annyira összetartozik.), ebből az egyik dobál( egy lány osztálytársam látja), meg az osztály legrosszabbikja dobál( ő dobta a tollat hozzám).

Aztán .ofámba ordítják, hogy pitbull, meg a gélát, de leginkább a pitbullt.( 2 különböző ember, az egyik az osztály legrosszabbika)

Az ofő tud a dobálásokról, mert egy másik lány elmondta.

Legalább így nem leszek besugó.Ofő mondja, hogy nyugodtan megverhetem őket, miután rákérdeztem, hogy verhetem-e őket(vagy üthetem, nem tudom)

Neked lehet az lenne a legjobb, ha elmennél, mivel már a dolgaidat(szerintem azok rajzok rajz óráról) széttépik, nemcsak dobálnak. Habár attól függ, hogy az egész osztály, vagy az osztály legrosszabbika csinálja ezeket. Ha mindenki ellened van, akkor lehet,hogy más suli a legjopbb megoldás.

Remélem, hogy jóra fog fordulni a dolgod.

Nem szeretnék elmenni, de lehet, hogy az lesz.

2010. ápr. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!