Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Élni akarok, és el akarom...

Élni akarok, és el akarom kezdeni a folyamatot, de hogyan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyetlen egy barátom sincs. A szüleim kis korom óta beleverték a fejembe, hogy tanulj és sok pénzed lesz. Mindez idáig így is cselekedtem, azonban ahogy felnövök, csak azt látom, hogy nagyrészt felesleges a tanulás, mert a legtöbb tantárgy csak elveszi az időmet.

A lényeg az, hogy diákmunkát akarok vállalni, de suli mellett ez lehetetlennek tűnik. Kitűnő mindig megvoltam középsuliban és nem akarom lerontani az átlagom. Viszont nincs barátom, magányos vagyok és élni akarok. Ahhoz pedig, hogy barátkozni tudjak kell egy kis pénz, hogy összeszedjem magam. Eljárjak bulikba, összejövetelekre, stb. Kell egy biztos forrás, ami ezt lehetővé teszi.

Ezt hogy tudom kivitelezni? Tudna segíteni valaki?

2015. ápr. 2. 23:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!