Lehet hogy hülye kérdés, de érdekel. Szerintetek létezik/lézetnek olyan ember/emberek akik nem szereti/szeretik az SZJG könyvet?
> Csak azért mert egy csomó kommentet olvasgattam a könyvvel kapcsolatban, és nem láttam egyetlenegy utálót se
Gondolom olyan oldalakat látogattál, ahol kimondottan ez volt a téma. Aki nem szereti, vagy nem ismeri, az nem látogat ilyen oldalakat, ha véletlenül téved egy ilyen oldalra, továbblapoz, vagy nem érzi annyira szükségét, hogy kommentáljon.
Meg úgy egy könyv az a kategória, mikor kezedbe veszed a könyvet, elolvasod a fülszöveget, és ha az nem fog meg, akkor nem veszed meg, nem olvasod el. Ergo mást fogsz olvasni, arról fogsz véleményt írni. Az adott könyvet meg mivel nem olvastad, nem tudod véleményezni.
Én elolvastam a könyv bemutatóját, ez alapján nem szánnék rá időt, hogy elolvassam. Már csak életkorom miatt azt kell mondanom, hogy nem én vagyok a célközönsége. De mivel nem olvastam, nem tudom milyen. Hogy technikailag jó-e, azt nem tudom, nem ismerem a pontos cselekményt, de ezek másodlagosak ahhoz képest, hogy mi a könyv üzenete, a fülszöveg meg erre enged következtetni. Viszont mivel nem olvastam, nagy valószínűséggel nem tetszene, így nem keresnék olyan oldalt, ahol a rajongók beszélgetnek a könyvről, vagy ha ilyen oldalra kerülnék, nem írnék róla véleményt, hiszen nem olvastam a könyvet.
Egy másik aspektus: Egy film esetén például sokkal jobban az arcodba tolják a filmeket. Ha akarod, ha nem találkozol velük. Egy zenénél, klippnél ugyanez a helyzet. Ilyenkor jobban megjelennek az ellenvélemények is. A könyvnél azért nincs ekkora marketing. Egy-egy elszór GYK-s kérdésen kívül máshonnan nem is tudok a könyvről egyáltalában.
Szóval igen, van olyan ember, akinek nem tetszik, vagy nem ismeri, nem is tud róla, de ha a kezébe venné, akkor nem tetszene neki. Csak a téma jellegénél fogva ezek a vélemények nem fogalmazódnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!