Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nincs kiskanál a Mia...

Miért nincs kiskanál a Mia krémtúróhoz?

Figyelt kérdés
A reklámban folyton azt mondják, hogy a legjobb, hogy van hozzá kiskanál is, de akkor miért nem adnak hozzá sehol? Én szeretnék egy olyan kiskanalat! Valaki HELP! :D
2015. ápr. 1. 01:28
 1/6 anonim válasza:

De vicceskedő kedvében van valaki. :D

Ilyen alapon akkor már minden joghurthoz,krémtúróhoz,készételhez stb. járhatna kiskanál meg nagy kanál... :D Na,mondjuk nem is hülyeség. :DD

2015. ápr. 1. 03:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Támogatnám. De akkor jöhet a kés, villa, tányér, sajtreszelő is. :D Csak itt a gond, hogy ennek a reklámjában direkt mondják, hogy milyen jó, hogy van kiskanál hozzá, de még sincs! Más ételeknél ezt nem mondják, azért nem is teszem szóvá. Majd írok a cégnek, hogy tessék már adni hozzá, ha a reklámban annyira hangoztatják. :D
2015. ápr. 1. 04:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a baj azzal a reklámmal, hogy én úgy hallom "kis kanál is" helyett,

hogy: kis kanális. És ha tovább gondolom, elfog a hányinger.

Egyébként meg azért nem adnak hozzá kanalat, mert már képtelenség olyan kicsi

kanalat gyártani, mint amilyen kevés krémtúrót adnak.

2015. ápr. 1. 04:55
 4/6 anonim ***** válasza:

"De akkor jöhet a kés, villa, tányér, "

Adhatnának hozzá széket,asztalt, ebédlőt, házat!

Legalább jobban fogyna az a kis túró krémtúró!

2015. ápr. 1. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem, miért bántjátok a kérdezőt. Nem tudom, jelenleg mi a helyzet, de még a szocializmusban Csehszlovákiában a savanyúság tartósító porra rá volt írva, kell hozzá celofán, lekötőgumi és fa spatula. És láss csodát: volt a csomagolásban celofán, gumi, fa spatula.

A női cipőkhöz adtak kettő garnitúra sarokgumit pótlásnak.

A táskákban volt egy kis tükör és egy - igaz nagyon egyszerű - pénztárca is.

Szóval van ilyen.

És itthon, napjainkban is sok hidegkonyhai készítmény fedelén van kiskanál, kis dobozos gyümölcsléhez is adnak szívószálat.

Az sem lehet ok, ha a kanálka nem fér bele a dobozkába. Mellé is lehet tenni. Most nem tudok konkrét terméket megnevezni, de volt (s talán van is), amikor el lehet hozzá venni.

Elhatározás és kedvesség kérdése. Az árát 2-3 forinttal dobná csak meg.

2015. ápr. 1. 09:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak szórakozom egyébként, nem vagyok oda egy kiskanálért, mielőtt valaki azt hinné, hogy teljesen komolyan ki vagyok akadva emiatt. De ha úgy nézzük, a tejes italokhoz adnak szívószálat, akkor az ilyenekhez meg lehetne kanál (főleg, hogy ezt reklámozzák).
2015. ápr. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!