Animések! Segítség! Mondanátok olyan kitűnően jó animéket, melyeknek nem csupán mondanivalójuk és történetük, de látvány világuk is elismerésre méltó?
Nem tudom, hogy pontosan milyen animére gondolsz, de itt egy pár, amit láttam és nekem tetszett.
-Naruto, naruto shippuden (bár ennek még nincs vége)
-d.gray man
-bleach
Remélem ilyenekre gondoltál:D
Hali itt van pár aminek a grafikájuk nagyon szép és némelyiknél a mondanivalójuk nagyon elgondolkodtató:
Zankyou no Terror
Hal ("Haru")
Bakemonogatari (kicsit elvont)
Death Parade
Aku no Hana (nagyon "fura" a grafika de megszokható es a történet is kicsit elvont )
Shingeki no Kyojin
Tokyo Ghoul
Durarara
Hamatora (szép a grafikája )
k project (ennek van az egyik legeslegszebb grafikája :) )
Karneval (ennek is szép a grafikája )
Ao no Exorcist
Nanatsu no Taizai (sztem ennek ritka jó története van :) )
Mahouka Koukou no Rettousei (ennek is szép a grafikája )
Shigatsu wa Kimi no Uso - megható, zenés, romantikus anime (zenés alatt zongorista és hegedűs szereplőket értek) [link]
Gosick - hát mondanivalója rengeteg van, és én most konkrétan a mennyiségre célzok. Misztikus, rejtélymegoldós, a két világháború között játszódik, romantikus, néhol vicces, egyes helyeken pedig egyenesen ijesztő. [link]
most hirtelen ők azok, akiket nagyon ajánlok:))
Shinsekai yori:
A jövőben játszódik, de az emberek lemondtak a technikáról, és szép falusi a környezet.
Az emberek természetfeletti képességgel születnek, amit szigorúan felügyelnek, nehogy valaki rosszat akarjon tenni az erejével. Az iskolából sorban tűnnek el a diákok.
Az élővilág pedig érdekesen mutálódott. Emberi intelligenciával rendelkező állatszerű lények is élnek az emberek körül, és mivel nekik nincsenek természetfeletti képességeik, azért ők a kétkezi munkások.
És a gyerekek tűnnek el az iskolából...
Azért shounen fight-okat ne írjatok már ide, mert egyik kritériumnak sem felelnek meg.
Ami a legjobban beugrik, az a Fate/zero, gyönyörűek a harcok, a látványvilág, ugyanakkor elgondolkodtató, komoly anime.
Esetleg ide sorolnám még a Rebuild of Evangelion filmeket,
valamint a Szél támad című filmet, miyazakitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!