Egy kis segítséget kérnék! Segítene valaki?
Ez lenne az: https://www.youtube.com/watch?v=uS3pbeZLpXA
(Habla si puedes)
Szi esz ke no puedesz ablar
No te atrévasz a volver
Szi te kieresz okultar
Tal vez te podría ver (itt a v-tkicsit bsen mondjuk)
El amor (a-t kicsit megnyujtod) ke no szabe a kién ni ke
Ablara szi tu verdad te abrazara (z kicsit sziszegjen) otra vez
Abla szi puedesz gritá ke szientesz dime a kién kieresz i te asze feliz
Szi no puedesz eszkucsar aunke inszisztasz ablaré
Szi lo kieresz mirame i tusz ohosz ablaran tal vez
Szentira el amor e irasz trasz él ablara szi tu de verdad te abraszara otra vez
Abla szi puedesz gritá szi temesz dima a kién kieresz i te asze feliz
Abraszame , kiero deszpertarme i entender
Abla szi puedesz gritá szi temesz dima a kién kieresz i ke aszesz akí
I te asze feliz
A z betuket es az sz betuket is kicsit poszen kell ejteni, tovabba a h-t nem ejtjuk es a c is sziszeg kicsit. Nem tudom,hogy a dalszoveget erted-e, mindenesetre ha szeretned privatban elkuldom a telefon szamom es wassupon tudok neked segiteni megtanulni. ( napi szinten hasznalom a spanyol nyelvet)
Elkuldom privatban a telefon szamom es felvesszuk a kapcsolatot watssapon vagy megadom a facebook elerhetosegem es a facebook telefont hasznaljuk :)
18/L
Irj egy privatot sha szeretned hogy segitsek :)
Szerintem hallgasd sokszor nem baj ha tarangálod csak tanuln meg a ritmusát meg ugy a dallamot(éneklek 3 éve) és utána térj rá a szövegre.Lehet hosszú idő lesz de szépen tudod majd kiejteni utána.
Magyarul hallgasd sokat!
Köszi, ez egy jó tanács volt, de nekem sürgős volt megtanulni (amúgy énis éneklek) :D
Amúgy nem szeretem a Violettát, csak bizonyos okokból megtanultam vkinek xd De a spanyollal nincs bajom..
Előző válaszoló, neked is köszi h segíteni akartál, csak nem túl sűrűn vagyok gyakorin, úgyh nemláttam:S De azért köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!