Tapasztalatok az ebayről?
Elsősorban azoknak a véleményére vagyok kiváncsi aki már rendelt onnan
Én most akarok először karkötőket kezdetben 300ft és hogy megy ennek a menete?
Kell e utánna fizetni hogyan szállítják?stb.
Köszönöm a válaszokat
aki már rendelt onnan - 2005 ota hasznalom, 229 vasarlasom es 16 eladasom volt - eladokent nem volt meg gondom, vasarlokent parszor nem erkezett meg a cucc, vagy rossz szinben kuldtek. Ilyenkor vagy ujat kuldtek vagy visszaadtak a penzt.
és hogy megy ennek a menete - azt ne kerd, hogy ide leirjuk, tessek gugli bacsit megkerdezni: "ebay hasznalat" es elajulsz milyen sok hasznos infot fogsz talalni, szep, szines, kepes magyarazatokkal.
Kell e utánna fizetni hogyan szállítják?stb - utana? Marmint vamot? Vasarlaskor fizeted a termek arat (plusz a postakoltseget, ha van) es ha x osszeg feletti a termek es azt a magyar vamon megfogjak es vamkezeles ala veszik, akkor meg afat meg vamot is lehet hogy fizetned kell.
Tessek:
Hogyan szallitjak? Hat a vasarlo orszagaban mukodo posta elhozza egesz Magyarorszagig majd onnan a jo oreg zold ruhas biciklis/motoros postas neni(bacsi) viszi ki a hazadhoz.
Ha Kinabol rendelsz a szallitas eltarthat hetekig/honapokig.
nagyon szeretem az ebayt rengeteg jó cucc van
egy dolog nem nagyon akar megérkezni, de írtam az eladónak és elv újra feladja, rem h megérkezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!