Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tapasztalatok az ebayről?

Tapasztalatok az ebayről?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoknak a véleményére vagyok kiváncsi aki már rendelt onnan

Én most akarok először karkötőket kezdetben 300ft és hogy megy ennek a menete?

Kell e utánna fizetni hogyan szállítják?stb.

Köszönöm a válaszokat

2015. márc. 28. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyat nézz, hogy "free shipping", akkor nem kell fizetni szállítási díjat, de ha kell, akkor azt is előre fizeted az árral együtt, nem utólag. Amúgy megbízható a rendszer, 20-40 nap alatt megérkezik szinte minden, néha volt 80 nap is, ha meg nem érkezik meg, visszaadják az árát. Ékszerek igen, kb. 1 dollár körül vannak, az reális.
2015. márc. 28. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemrég én is rendeltem onnan, teljesen megbízható. Bár az első válaszoló már leírta a lényeget.
2015. márc. 29. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

aki már rendelt onnan - 2005 ota hasznalom, 229 vasarlasom es 16 eladasom volt - eladokent nem volt meg gondom, vasarlokent parszor nem erkezett meg a cucc, vagy rossz szinben kuldtek. Ilyenkor vagy ujat kuldtek vagy visszaadtak a penzt.

és hogy megy ennek a menete - azt ne kerd, hogy ide leirjuk, tessek gugli bacsit megkerdezni: "ebay hasznalat" es elajulsz milyen sok hasznos infot fogsz talalni, szep, szines, kepes magyarazatokkal.

Kell e utánna fizetni hogyan szállítják?stb - utana? Marmint vamot? Vasarlaskor fizeted a termek arat (plusz a postakoltseget, ha van) es ha x osszeg feletti a termek es azt a magyar vamon megfogjak es vamkezeles ala veszik, akkor meg afat meg vamot is lehet hogy fizetned kell.

Tessek:

[link]

Hogyan szallitjak? Hat a vasarlo orszagaban mukodo posta elhozza egesz Magyarorszagig majd onnan a jo oreg zold ruhas biciklis/motoros postas neni(bacsi) viszi ki a hazadhoz.

Ha Kinabol rendelsz a szallitas eltarthat hetekig/honapokig.

2015. márc. 31. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

150 vásárlásom volt onnan.

Nekem csak pozitiv tapasztalataim vannak

[link]

[link]

2015. ápr. 7. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

nagyon szeretem az ebayt rengeteg jó cucc van

egy dolog nem nagyon akar megérkezni, de írtam az eladónak és elv újra feladja, rem h megérkezik

2015. ápr. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!