Tudnátok segíteni abban hogy XP-re hogy lehet Microsoft játékot (Age of Mithology) telepíteni? Mert utánna néztem frissítettem dolgokat de ugyan az a hibaüzenet fogad. Ui:win-7 re patentul fel ment. De a másik pc-nem bírja el a win-7 et.
> de ugyan az a hibaüzenet fogad
Sajnos nem vagyunk sem gondolatolvasók, se távolba látók ahhoz, tudjuk, mi is az a hibaüzenet. A nem viccből van ott, informál arról, hogy mi a hiba oka.
Ha olyan ügyesen kezeled a gépet, amilyen helyesen írsz, az a csoda, ha nem ég le a gép, s elindul a Windows.
Az Age of Mythology gépigénye: [link]
Mindent megkap rendesen? A win7 ugyanerre a gépre van telepítve, az XP mellé?
Sry. Úgy voltam vele hogy nem csak nekem akadt ezzel gondom.
Gépigény-Bőven megvan.
win7 mellé xp ? "másik" PC. Szóval külön gépen van az xp.
Hibaüzenet:
Setup was unable to find (or could not read) the language specific setup resource dll, unable to continue.
Please reboot and try again.
A Windows mappában a Temp mappát kellene kitörölni ezek szerint. De nem 100%, hogy működni fog.
ftp://ftp.microsoft.com/misc1/DESKAPPS/GAMES/KB/Q262/6/22.TXT
- Setup was unable to find (or could not read) the language specific setup
resource dll, unable to continue. Please reboot and try again.
CAUSE
=====
This behavior can occur if any of the following conditions is true:
- The Windows\Temp folder is damaged.
- There is more than one file on your hard disk that uses the Setupenu.dll file
name.
RESOLUTION
==========
To resolve this issue, use the following methods.
Delete the Temp Folder
Így sem működik :/
De csak a Microsoft játékoknál van ez a hiba.
Az lehetséges hogy mivel az xp támogatása megszünt, így valahogy reagált rá a rendszer?? Mert az utolsó frissítés van rajta. Más ötletem nincs... Még :D
Mind 2 magyar.
Vagy ezt most hogy érted?
Időközben meg találtam a megoldást :D
Egy bizonyos "SETUPENU.DLL" fájlt hiányolt a kis XP -.-"
Amit a nagyon rendes és segítőkész emberkék a "Microsoft" oldalon nem említettek meg hogy azt a fájlt be kell másolni a system32-mappába.
Egyébként a fájl az minden Microsoft játéknál megtalálható a telepítési mappában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!