Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beleset után a rendőrségnek...

Beleset után a rendőrségnek kikellene küldeni valami papírt? Bírságot? 3Hónap,4 hét telt el!

Figyelt kérdés

2015 Január 8.-án csúszós útnál bele szaladtam egy másik kocsiba! Totálkárom lett!

A kérdésem az lenne hogy a rendőrségi helyszínelést, vagy a bírságot mikor fogják kiküldeni?

A helyszínelő rendőr azt mondta hogy szabálysértésre számíthatok, mert nem adtam elsőbbséget...

Eltelt azóta több mint 120 nap!

A biztosítómtől kaptam egy levelet amiben azt írta a kárrendezés megtörtént, és elszállították (felvásárolták) az én autómat! Én nem kaptam egy forintot sem a keletkezett kárért!

Egyik közeli rokonomnak volt ilyen neki sem küldtek semmit 90 napon túl sem és azóta sem küldek semmit... ez volt kb 2005-ben!

Én sem kaptam semmit, de most már kezdek idegeskedni rajta, hogy miért nem?!

Mi a véleményetek? Kapok még valami egyáltalán?

Köszönöm...

2015. márc. 26. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha te szegted meg a kresszt, akkor 100%, hogy számíthatsz bírságra, de ezt csak akkor fogod megkapni, mikor jogerőre emelkedik. Ezt azért 3-6 hónapon bellül postázni szokták. Attól függ, hogy az illetékes rendőrős mennyire van tele más ügyekkel. Ha nem történt személyi sérülés, gyakorta előfordul, hogy simán leszarják a papírozást, azt aktád pedig egyenesen a lajstromba ba***ák és ott rohad 70 évig. Egyébként 5 év után elévül.
2015. márc. 26. 14:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem történ személyi sérülés, de a baleset nagysága sem volt túl nagynak mondható, inkább koccanás, de az én autómat nem lehetett javítani, a másikét meg szerintem már meg is javították, hisz volt casco-ja!
2015. márc. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!