Directionerek! Ti sírtatok mikor megtudtátok h Zayn
elhagyja a bandát?
11/19 A kérdező kommentje:
Az albumuknak is Four a neve.:( Ezt már nem most fontolgatta Zayn.:( Annyira fog hiányozni.. Még most is sírok. Ők jelentik nekem a világomat. Engem is túl gyorsan ért a hír. Teljesen rendben volt minden és akkor megláttam a kiírást. Akkor még csak 7 perce tették ki. Fel sem fogtam. Azt hittem h ismét feltörték a rendszert de sajnos nem.:( Valószínű h ezért sírt Zayn a koncerten mert tudta h az lesz az utolsó. Valahogy megpróbálunk túljutni ezen. Hisz elvégre mi egy család vagyunk nem? Directioner család. És ha Zayn boldog akkor én is. De rettentően fog hiányozni.
Én most értem el az teljes összeomlás pillanatát. Egyszerűen nem hiszem el... A legnagyobb félelmem, hogy hamarosan a banda is feloszlik. Akkor végleg vége van mindennek. Annyi boldog pillanatot okoztak nekem, és most mindennek vége. Olyan gyorsan történt minden.
2015. márc. 26. 02:30
Nem.
Kifejtem:
Ő élete, ő döntése. Teljes mértékben meg tudom érteni, hogy normálisan akar élni, de szerintem ezt a turnét még simán végigcsinálhatta volna. Szerintem az volt szemét dolog, h a turné közepén lépett ki, de végülis ahogy érzi.
Azt meg szánalmasnak tartom, hogy valaki ezért öngyilkos lesz. Nagy eséllyel még csak nem is ismerte, egyesek úgy kezelik ezt a témát, mintha pl.: meghalt volna vagy valami szörnyűség történt volna vele, pedig csak továblépett.
Ez az én véleményem. Le lehet pontozni.
2015. márc. 28. 10:53
14/19 anonim válasza:
En is sírtam, nert elképzelni sem tudtam eddig, hogy ilyen is,megtörténhet! Teljesen megertem, hogy miert lépett ki, de akkor,is szomoru. A One Direction nem lesz ezekután ugyanolyan. Borzasztó!!!! :(
2015. márc. 28. 13:29
15/19 anonim válasza:
Én csütörtök reggel tudtam meg és kémia órán kezdtem el bőgni...
Hiányozni fog. De ha meghallom azt a szót, hogy One Direction rögtön öt srác fog eszembe jutni és nem négy!!! Tiszteletben tartom Zayn döntését és remélem, hogy a többiek még továbbra is ilyen sikeresek lesznek!
Örülök, hogy Zayn eddig kitartott és öt sikerekben gazdag évvel ajándékozta meg a rajongókat.
FOREVER DIRECTIONER!
2015. márc. 28. 17:32
valaki be tudja nekem linkelni az utolsó közös koncertet ahol Zayn sírt? nem találom :(
2015. márc. 29. 11:49
17/19 anonim válasza:
2015. júl. 23. 17:34
j,a azóta is depressziós vagyok XDDDDD
2016. jan. 27. 21:43
19/19 _Viki_01_12_ válasza:
2019. nov. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések: