Ma felhivtak, hogy van valami hiper szuperszonikus borotva. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ingyen van és csak a posta kölcséget kell állni. Az mondta a hölgy, hogy küldenek egy e-mailt és azon le mondhatom a további tartozékokat ami 4 DB borotva fej. Szerintetek küldik az e-mailt és átvegyem kifizessem vagy küljem vissza? A válaszokat előte köszönöm.2015. márc. 25. 17:46
1/11 anonim válasza:
Ha átveszed, akkor bizonyos időn belül küldenek újat, ha kell, ha nem. Alig lehet őket lerázni, úgy fognak tapadni rád, mint a pióca.
2/11 anonim válasza:
Ha megkapod, fizesd ki a postaköltséged, majd hívd fel őket telefonon és mondd le. vagy írj nekik emailt, amiben lemondod. ennyire egyszerű.
3/11 A kérdező kommentje:
De ha nem küldik el az emailt amibe telefomszám stb... benne van azon a számin amin hivott megprobáltam vissza hivni de szerintem valami rögzitő mondta hogy: ha nem vette fel akkor önt besoroljuk és vissza hivjuk ez volt délben azóta semmi
2015. márc. 25. 18:08
4/11 A kérdező kommentje:
Hogy rázzam le? Miután beszéltem a hölgyem mondtak nekem érdekes dolgokat és bánom ezt de sajnos ez van legközelebb okosabb lesszek
2015. márc. 25. 18:10
5/11 anonim válasza:
Ne vegyél át semmit, ha nem szeretnél olyan számlát kapni, hogy az ingyenes termékért kiszámláznak neked 10ezer forint csomagolási és szállítási díjat, meg 20ezer forint szállítási biztosítási díjat, és hasonlók...
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Tegyük fel ha át veszem és kiszámláznak 20-30 ezer forintot és nem fizetem ki akkor mi lessz?? Mert ilyenrröl nem volt szó hölgy azt mondta hogy a hívás rögzitett
2015. márc. 25. 18:16
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. Ezt csúnyán benéztem.
2015. márc. 25. 18:34
9/11 anonim válasza:
nem lettél átverve. kapsz egy csomagot, ha kell a termék kifizeted a csekket, ami benne lesz. ha nem kell, akkor visszaküldöd bontatlan csomagolásban. ha visszaküldöd, akkor automatikusan lemondod a szolgáltatást is. ha úgy döntesz, hogy ez a csomag most kell, és kifizeted a csekket, de a többi nem kell, akkor felhívod őket telefonon és lemondod. de a termék mellett lesz levél is, abban benne lesz az e-mail cím is, lemondhatod úgy is.
Érted már?
10/11 anonim válasza:
Azt a számot, amiről hívtak, azért nem fogod tudni hívni, mert az egy olyan vonal, amiről kitelefonálnak. Az ügyfélszolgálat száma az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!