Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zed Build, melyik jobb és miért?

Zed Build, melyik jobb és miért?

Figyelt kérdés

Ezt mindig megkapom minden meccsen...mér ezt veszem, mér ez van nálam stb.. stb..

Szóval nemvagyok biztos benne hogy jó cuccokat adok Zednek, szóval aki kitudna segíteni pár infóval annak megköszönném

1. Hidra vagy Botrk (Blade of the ruined king) ....ezen mindig filóztam, de a legtöbb ember Botrk használ, miért?

2. Yomouu ghostblade vagy black cleaver? melyik hatékonyabb, használtabb vagy jobb, és miért használjam

2015. márc. 24. 21:55
 1/3 A kérdező kommentje:

Cím nem helyes bocsi :), igazából azt akarom megtudni hogy a buildben a két variációnál melyik item hatékonyabb/jobb

uI.: persze tippeket is elfogadok nehogy félreértsetek :D

2015. márc. 24. 21:58
 2/3 savanyújóska ***** válasza:
Attól függ, hgy az enemynél mi van. 2-3 tanknál pl. jó taktika lehet a botrk rush, és alapvetően ha 2-2+ tank van akkor, mindenképp érdemes venni egyet. Hydra akkor jó, ha egyébként nem álltok rosszul, és tudsz splitpusholni, voszont akkor kell egy ghostblade mellé az AS miatt. Yomouu burstot ad, és alapvetően free ghost, nevetségesen rövid CD-vel, viszont ha amúgy is vissza vagy esve, nem ez fog megmenteni. BC most annyira nem meta, akkor érheti meg, ha van olyan target, akinek 200+ armorja ÉS mindenképp ki kell lőni. (Pl. egy Garen nem ilyen, de egy fed IE Garen, vagy egy Nasus már lehet.) Alapvetően pedig a build olyan, mint az a bizoyos - máséban a szálkát, sajátban a gerendát... Az a jó build, ami neked jó, és amivel jó vgay. Láttam már Triforce rush Yasuot, Phage után kb. elkaphatatlan, de másnak meg mondjuk nem jönne be.
2015. márc. 25. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Na így mostmár minden tiszta

Köszi szépen a tippeket ment a zöld :)

2015. márc. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!