Ti mit csináltok most épp? Én nagyon unatkozom 17/L
Ne unatkozz, mondok neked játékot:
Milyen szót lehet kirakni az alábbi betűkből:
yxvqwvxywqxvywqxxwyxvwqxyxwq
Ez hülyeség.Szerintem mindenkinek voltak már olyan napjai amikor unatkoztak,Ez bárkivel megeshet,még a legnagyobb világsztárokkal is
Nekem sose volt olyan, hogy unatkoztam volna ténylegesen. Egy-két perc volt a maximum, de akkor már depressziószerűség kezdődött nálam. Mindig van valami, rengeteg dologra jó vagy, legfeljebb nem ismered el. Ha meg kell állnom gondolkodni, mit csinálhatnék, inkább a bőségzavar a nehéz. Sose volt, hogy a végére értem volna, és sose volt, hogy annyit akarjak cselekedni, hogy valaha is a végére lehessen érni. Ezt nem sztárságból mondom...
Kész leszel valamivel, vagy megunod, amit csinálsz, és megteheted, hogy mást csinálj, ennél kellemesebb aligha lehetne. És elöntenek a lehetőségek: gyakorolsz a hangszereden, készítesz tárgyat alapanyagokból, karbantartod a tested jó kimozgatással, sporttal, vagy épp csapatjátszol (ezt akár sportmentesen is), megjavítod, amit rég meg kéne (még ha emberi kapcsolat is), besegítesz valakinek, vagy punnyadsz egy jó taktikait, lehetetlen, hogy beleférjen egy napba, annyi a lehetőség.
Az igazi unatkozó túlságosan szentként gondol a komfortzónájára, ennyi az egész.
"Ez hülyeség.Szerintem mindenkinek voltak már olyan napjai amikor unatkoztak,Ez bárkivel megeshet,még a legnagyobb világsztárokkal is"
Nem értem, a világsztárság hogy jön ide.
Hívjuk a Fókuszt, mert én még soha nem unatkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!