Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Könyvet írok, nagyon izgalmas...

Könyvet írok, nagyon izgalmas lesz tele akcióval, mi a véleményetek róla? Jó?

Figyelt kérdés

A történet főszereplője egy gazdag, befolyásos családból származó elkényeztetett egyke fiú, Dénes, akinek az apja (Lajos) tiltott cuccok eladásával foglalkozott a feketepiacon, de amikor Dénes betöltötte a 19-et, sittre vágták az apját, de a nagyhatalmú maffiafőnök (Vlagyimir), akinek már vagy 10 éve a szolgálatában áll Dénes családja, és állandóan a kastélyukban vendégeskedik a többi maffiózóval, elintézte, hogy egy év múlva kiengedték Dénes apját (ekkor Dénes már 20 éves).

Dénes 19 évesen, amikor az apját lesittelték, elkezdett járni a Rakparti Informatikus- és Programozóképző Főiskolára. Vlagyimir egy fontos megbízást adott neki még tanév elején, amit ha nem teljesít, akkor az apját, Lajost, és az anyját, Nórit meg fogja öletni a bérgyilkosokkal. A megbízása az volt, hogy meg kellett ölnie a fősuli igazgatóját, a Dunaszegi professzort, aki szponzorálja az évszázad zseni programozóját, Petit, aki olyan közösségi portált tervezett, aminek a Facebook még a nyomába se jöhet. Dénes egyébként már évek óta ellenséges viszonyban áll Petivel különböző okok miatt.

A suliban tanít Petőfi professzor, Vlagyimir egyik beépített embere (aki valójában Dunaszegi embere, csak téglának állt be Vlagyimirhez, Vlagyimir megbízik benne, mert régebben őt szolgálta). C++ programozási nyelvet tanít, segíteni próbál Dénesnek, de Dénes nem bízik benne, elküldi.

Dénes a tanév során megtervezi a merényletet, nagyon fél az akciótól, mert ha kudarcot vall, Vlagyimir kinyírja az egész családját meg őt is, és úgy érzi, a küldetése lehetetlen. A tanév végére mégis összehozza a körülményeket, egy Apple gépen keresztül kiiktat minden védelmi funkciót, és Vlagyimirrel és embereivel is ezen a gépen keresztül tud csak észrevétlenül kommunikálni. A tanév vége felé rászánja magát Dénes, hogy egy Revolverrel besétál Dunaszegi professzor irodájába, és megöli, de Dunaszegi, aki pszichológiát és viselkedéselemzést is tanult, ügyes szavakkal fel tudja tartóztatni a fiút, aki már nem is akarja megölni, tétlenkedik, siránkozik csak, mire hirtelen belép az irodába Petőfi professzor, és durr...megteszi helyette. A folytatáson még dolgoznom kell, egyelőre ennyi. :D Ez jó szerintetek?

2015. márc. 24. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem értem O.O

Az elején azt írtad, hogy Petőfi Dunaszegi beépített embere. Akkor meg miért nyírja ki?

2015. ápr. 3. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Én tudom, hnnan ismerős 😄 a Harry Potterből... De amúgy nekem tetszik a történet, írd meg, aztán meglátjuk 😄
2016. ápr. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!