Mennyire fáj egy korbácsütés?
Annyira, amekkorát ütök vele. Lehet korbáccsal is simogatni meg verni is.:D Midnen az erőkartól függ meg a sebességtől.:P
Az más kérdés, hogy ha szögek vannak a végén..:D
Gyilkolni is lehet vele, ha az a cél. Az SM játékokban nem az erős ütés a lényeg, hanem a hirtelen, gyors egymásutániság.
Pl. pálcával sem odasózunk baromi erőset, hanem csak szép ütemesen éppen hogy csak, finoman.
Értem.
Tulajdonképpen pont az a problémám, hogy mivel nem tudom a korbács maximumát, amíg ki nem tapasztaltam, esetleg túl nagyot is ütnék vele.
Beszéld meg a szuboddal, hogy egy új eszközt akarsz letesztelni, tehát szükséged van a visszajelzésére. Kezdd finoman, majd vigyél bele nagyobb elánt, és minden 5. után kérdezd meg, hogy tetszik-e neki az új játékszer. (magamat ismerve, erre lelkes, bár kissé meggyötört "igenis, Uram!"lesz a válsz úgy húszig, huszonötig, utána szerintem már felesleges fokozni az erősséget.)
Ne csináld teljes erőből. Ha végeztetek, javasold neki, hogy kenegesse feketenadálytő krémmel, hogy hamarabb elmúljon, és pár nap múlva jelezzen vissza, hogy néz ki a feneke.
Jó szórakozást.
Aztamindeségit neki! :D
Hogy miket nem tanul az ember :D
Sziasztok!
Nekem velúr bőr korbácsom van, de "csak simogat" tudtok ajánlani valami komolyabbat, erősebbet következő játėkszernek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!