Ezt pontosan miért is kapta? -Apeh-val kapcsolatos kérdés
Figyelt kérdés
az egyik ismerősöm nemrég vásárolt magánszemélytől teljesen legálisan egy személygépkocsit.Ez kb fél éve történt.Most pedig az Apehtől kapott egy levelet,hogy nyolc napon belül be kell fizetnie 11 700FT-t,pontosabban:xy törvény szerint ezen személygépkocsi tulajdonos-üzembentartói jog megszerzése esetén a fizetendő illeték 11 700...Lehet,hogy csak mi vagyunk ilyen hülyék,hogy nem tudjuk,hogy miért kapta ezt,de azért mégis érdekelne.Előre is köszi!2015. márc. 23. 13:57
1/3 anonim válasza:
Talán ha nem xy törvényre hivatkoznál még utána is néznék.. de lusta vagyok :D
2/3 A kérdező kommentje:
Pontosan a törvényt én sem tudom,ezért nem szerettem volna hülyeségeket írni:D De akkor is,ilyesmi milyen esetekben lehetséges?
2015. márc. 23. 15:07
3/3 anonim válasza:
ha legálisan vettétek az autót nyilván mindent korrekten befizettetek gondolok itt pl az eredetiség vizsga vagy forgalombahelyezés költségeire.. 6 hónap után.. talán valami büntetés, hát nemtudom nagyon nem értek hozzá, de lehet h a tulajdonosváltást nem jelentette be az előző tulaj?! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Lesd már meg a papíron a törvényt.. vagy legegyszerűbb menj be az Apehba ;)))) az a tutibiztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!