Édike 11 kérdése:
Szerelmes animét keresek!?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy a végét összejönnek-e.
Pl.vampire kniht,
2015. márc. 22. 16:14
3/7 anonim válasza:
inuyasha,fruti basket, bokura ga ita,itazura na kiss, air, special a, noragami,Kamisama Hajimemashita
4/7 anonim válasza:
ao haru ride,kimi ni todoke,tonari no kaibutsu kun
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. márc. 23. 19:15
6/7 anonim válasza:
To Love Ru, én imádtam :) Ecchi, tele van poénnal, ott van benne a szerelemes szál is, karakterek szerethetőek (akár lehet vele azonosulni is).
Minden képen ajánlom :) (3 évadom + OVA)
7/7 anonim válasza:
Van egy pár egész jó.
Például:kimi ni todoke; torani no kaibutsu; special A; kaichou wa maid sama; diabolik lovers; count and frairy; amnesia; otome youkito zakuro; kamisama hajimemshita; sukitte ii na yo; akatsuki no yona;
Ez mind romantikus anime, de például a diabolik lovers egy kicsit...hogy is mondjam... öhm... izé. meg fogod látni. Az otome youkito zakuro meg elég furcsa fantasy világban játszódik.
A lényeg, hogy én utálom a rossz animéket, de ezek egész jók. nem tom, egyezik e az ízlésünk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!