12/18 anonim válasza:
11-es
Khm....khm.... prímitív......
13/18 anonim válasza:
12es vagyok.
Bocs 11-es NEM neked akartam írni hanem a 10-esnek!!!
14/18 anonim válasza:
A szakszerűen videóit nem szeretem, de a rossz filmes videói még mindig viccesek, de most, hogy ráakadtam a RetroShockra, az lett a nagy kedvenc.
15/18 sexygirl3 válasza:
edfig belekezdtem 5 videojaba ...mindegyik uncsi volt ..szoval max 3
17/18 anonim válasza:
Nem értem miért szeretik annyian, amikor egy nagy nulla, és még csak nem is vicces, túl mű. 2 videónál nem tudtam többet megnézni, és még a fejem is megfájdult tőle. Persze mindenki azt néz, amit akar.
18/18 anonim válasza:
Olyan 5-6 körül. Sajnos a mostani mainstream státusza miatt nem tudom többre értékelni. Inkább 6, mert a régi videói mindent vittek, mint a piros hetes. A mostani bohóckodása értékelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!