Be.
Ilyet még soha nem láttam, mint most (kb. másfél órája): a Tesco parkolója dugig volt, összesen kb. három-négy szabad parkolóhellyel. :(((
Viszont bent nem volt akkora tömegnyomor, mint amire számítottam, de azért érezhetően többen voltak, mint máskor.
Én egy 10 ezres kisvárosban voltam, ahol van 3 nagyobb és egy közepes bolt. Penny, Lidl, Tesco és a kisebb a Spar. Bőven voltak a parkolókban, bár ahogy előttem is írták, előzetesen én is nagyobb tömegre számítottam bent. Ez talán annak tudható be, hogy egy kicsit korábban mentem, mint a csúcsforgalom.
Egyébként ebben a városban még sohasem láttam ennyi közlekedő autót, mint ma hazafelé.
Nehéz lesz megszokni, ráadásul a tömeget!
De, hogy majd ezentúl vasárnap "kénytelen" leszek olyasmit csinálni, mint amit a kormány kitalált, az ijesztő jövőképet sejtet!
És MOST?
A valódi vasárnap, nem Március 15-i marcipán..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!