Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bevásároltatok vasárnap...

Bevásároltatok vasárnap helyett is?

Figyelt kérdés

2015. márc. 21. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Be.

Ilyet még soha nem láttam, mint most (kb. másfél órája): a Tesco parkolója dugig volt, összesen kb. három-négy szabad parkolóhellyel. :(((

Viszont bent nem volt akkora tömegnyomor, mint amire számítottam, de azért érezhetően többen voltak, mint máskor.

2015. márc. 21. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Én egy 10 ezres kisvárosban voltam, ahol van 3 nagyobb és egy közepes bolt. Penny, Lidl, Tesco és a kisebb a Spar. Bőven voltak a parkolókban, bár ahogy előttem is írták, előzetesen én is nagyobb tömegre számítottam bent. Ez talán annak tudható be, hogy egy kicsit korábban mentem, mint a csúcsforgalom.

Egyébként ebben a városban még sohasem láttam ennyi közlekedő autót, mint ma hazafelé.

2015. márc. 21. 19:01
 3/9 anonim válasza:
60%
tömeg volt, sokan voltak ez a törvény senkinek sem jó... Csak a CBA-nak.
2015. márc. 21. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Nehéz lesz megszokni, ráadásul a tömeget!

De, hogy majd ezentúl vasárnap "kénytelen" leszek olyasmit csinálni, mint amit a kormány kitalált, az ijesztő jövőképet sejtet!

2015. márc. 21. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem, de jót röhögtem a sok birkán.
2015. márc. 21. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
már alapból bevan nálam minden stócozva úgyhogy nem kellett bevásárolnom :D
2015. márc. 21. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Javaslom, menjünk templomba. Hiszen ez volt az eredeti indok. És ha már ott vagyunk, trollkodjuk szét az egész misét!!!
2015. márc. 21. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem,ba**ki holnap éhezni fogunk:(
2015. márc. 21. 19:21
 9/9 A kérdező kommentje:

És MOST?

A valódi vasárnap, nem Március 15-i marcipán..?

2015. márc. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!