Barátság vagy tetszem neki?
Van egy fiú akivel harmadszorra találkoztam de ismertem már látásból mert egy suliba járt velem. Már az első találkozáskor ölelgetett, a másodiknál már arcra puszit is kaptam meg csokit amit kértem tőle és a harmadik találkozásnál szájon puszilt. Ez azt jelenti hogy tetszem neki? Mert ő azt mondta hogy nemtudja miért csinálta, csak reflexből jött és hogy szégyelli magát. Meg azt is mondta hogy azóta olyan furán viselkedem. Hát nem is tudtam volna úgy viselkedni mint eddig meg remegtem is, éreztem hogy egyre vörösebb a fejem és inkább máshova néztem és másról kezdtem el beszélni de ő észre vette és átölelt és kérdezte hogy miaz? Meg hogy ne féljek tőle (mert kicsit hátráltam).
Nekem amugy nem tetszik külsőleg, de aranyosnak találom meg kedvesnek, viccesnek.. és én nem nagyon szeretnék többet nála mint barátság (bár néha úgy érzem mintha bejönne de aztán mégse szóval nem értem).
Ne haragudjatok hogy sokat írtam és a helyesírási hibákat is bocsi ha van.
Amúgy én 14/l és ő 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!