Tamás2000112 kérdése:
207-es babettán miért vágja ki az égőt?
Figyelt kérdés
az a gond hogy a hátsólámpát vágta ki elösszőr de már egy éve használom lehet hogy csak az égő volt rossz,de másnap vettem egy uj égőt 6 voltosat ja a régi 12 voltos volt amikor beleraktam akkor elinditottam világított egy másodpercig és kivágta aztán utánna egy kicsit felpörgettem és az elsőt is kivágta az első égő 6 voltos. Mi lehet a gond a trafót és a gyujtáselosztot lecseréltem tavaly most a trafó és a gyujtáselosztó egyben van vagy a forgómágnesnél lehet a gond a 3 fémdarabbal lehet a gond? irjatok mert ne akarok kidobni párszáz forintot ha ujra kiveré az égőt2015. márc. 20. 21:04
1/1 anonim válasza:
Ugyan ez volt az enyémmel is a gond.
Erősebb égő kell az erősebb trizisztorodhoz.
25w 6w minimum a nagyobb nem gond.
Hátra is ipari kell. Megmondod a boltban viszed a régieket és tűréshatáron bellül a leg erősebbett.
Állítsd át a gyertya hézagját 1 tapéta vágó szike vastagságra majd az alaplapot húzd balra ütközésig.
(N7Y) gyertya javaslott de megy a 17-essel is. PM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!