Mikorra foglalják el a zsidók az országunkat és irtanak ki minket?
Soha, mert a zsidók alapvetően èlősködnek ès kel nekik a szolga is.
Igen, baromira mèrgezettek vagyunk, sajnos kevès a pènzünk arra hogy minősègi èlelmiszert vegyünk, viszont tőlunk keletebbre meg már nem veszik ahulladèkot. Azt a májat pl amit a lidl ès társaiban kapsz 300 Ft èrt nyugaton mèg állateledelbe is tilos felhasználni annyira tele van mèreggel.
Az 'állítólag tények' kifejezés kissé paradox. Vagy állítólag (és akkor nem tény) vagy tény, de olyan sincs hogy valami tényleg tény (erre már bátrabb gondolkodók és értelmiségiek rájöttek)
Amúgy ott a válasz szerintem, miért kellene elüldözni/kiirtani? Valakinek még nem világos, hogy ma modern rabszolgaság van? A dolgozó emberek tök jó környezetet teremtenek. Aki itt élősködik és pénzes, annak mindene meglehet.. hatalom, szórakozás, akár jó egészséghez szükséges feltételek is. Persze ezek az átlag dolgozó emberek többségének alig-alig hozzáférhető javak. De a munkájukkal lehetővé teszik a luxus termékeket, ezt gondolom mások is látják.
Ezt amit leírtam nem tartom fikciónak, kíváncsi vagyok ki hogy látja esetleg máshogy..
"Nem,ezek állítólag tények"
Ha százezren állítják is, hogy a Holdra spárgát lehet kötni és annál fogva odébb vonszolni, attól ez még orbitális baromság. Gondolkodj: miért lenne jó választás elfoglalni egy olyan országot, ahol nincs semmi és nehezen védhető, ellenben szó szerint körül van véve potenciális ellenségekkel, arról nem is beszélve, hogy a világ másik felén fekszik, tehát az utánpótlás elég lehetetlen feladat? Értem én, hogy van egy ismerősöd, aki ilyeneket mond, de ez ettől még baromság.
tegnap 14:15
Nincs semmi,értékes földjeink vannak,jó helyen fekszik az ország,jó minőségű gyógyvizek vannak,meg még lehetne sorolni,ennyire nem ismered az országodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!