Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meglehet-e javítani?

Meglehet-e javítani?

Figyelt kérdés
Ma haverom garázsába lomtalanítottunk és találtam egy tv-ét, azt mondta elromlott nem kapcsol be, én elkértem és haza hoztam, kicsavaroztam a hátulját és láttam hogy az egyik alkatrész úgy 2-3cm szélesen leégett, a kérdésem az lenne lehet ezt javíttatni és ha igen akkor mennyiért körülbelül ??
2015. márc. 17. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Meglehet?

Tv-ét?

Tudod, igen vicces vagy. Mégis, milyen tv? Melyik alkatrésze?

Kérdezz meg egy szerelőt (a típus rajta van a tv-n), aztán, ha azt mondja, hogy javít ilyen tv-ket, akkor vidd el hozzá, úgy olcsóbb.

2015. márc. 18. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, arra lennék kíváncsi hogy ha leégett akkor egyáltalán meg lehet javítani ?
2015. márc. 18. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal.

Csak kérdés, hogy azon kívül, amelyik leégett, még melyik alkatrészek mentek tönkre, vagy mennek tönkre hamarosan, van-e még olyan szervizes, aki foglalkozik ilyen ősrégi típussal (lakótelepek közelében keresgélj, ott szokott lenni), és persze a javítás árából mi mást tudnál venni.

2015. márc. 18. 10:30
 4/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen a segítséget, nem ősrégi a tv LCD tv Tevion márka ha jól tudom !:)
2015. márc. 18. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát...

ha a tápegység ment tönkre, azt talán érdemes kicserélni, vagy a háttérlámpát (de most nem az a hibás).

Mást nem nagyon javítanak ezekben, de kérdezd a szerelőt. Vannak csodák.

2015. márc. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!