A Botond (Boti) névhez milyen lánynév illik?
Ramóna(Rami)?
Brigitta (Brigi)?
Dóra?(Dóri)
Boróka
De arra gondolj, hogy amíg kicsik, 6-7 évig, te együtt hívod őket vacsorázni, de később NEM együtt fogják használni! Olyat válasszatok, ami a vezetéknévvel együtt nagyon jól hangzik - mert a vezetéknévvel együtt viszont egy életen át, 90 éven át fogja használni. :)
Úgy bírom:D Amikor mindenki okosabb mindenkinél:D
Valószínűleg azért ezt a hármat írtam ki mert mindegyik jól hangzik a vezetéknévvel:)
Eddig 1 válaszoló segített a többi kuka:D
Nekem a Brigitta tetszik a legjobban, nem etnikumú hangzású, felnőttként is, gyerekként is, kamaszként is megállja a helyét, no, meg külföldön is. :)
De én azt tanácsolom, hogy NE az itteni emberek véleményére adj. Csináld azt, hogy papírra felírod ezt a három nevet, összegombócolod a papírkákat, összerázod, majd kihúzol egyet.
Érezni fogod, hogy a kihúzott lesz - e a megfelelő :) Biztos vagyok benne, hogy a három közül 1 jobban tetszik a többi kettőnél, csak nem tört - még - felszínre. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!