Egyesek miért tartanak viccesnek olyan dolgokat, amiket én nem?
Figyelt kérdés
Konkrétan az osztálytársaimra gondolok. 17 évesek vagyunk, sőt már 18 évesek is vannak. Időnként nem bírom elviselni a röhögésüket. Olyan jelentéktelen dolgon nevetnek. Tegnap pl. azon nevettek egy sort, hogy egy fiatal tesi tanárnak milyen jó illata van, aztán már azon, hogy nem is az ő parfümjét érezték. És ezen percekig nevettek.
Sokszor mondják hogy sose nevetek. Pedig szoktam, de nem ilyen dolgokon.
17L
2015. márc. 13. 10:31
2/4 anonim válasza:
Ilyenre mondanám azt, hogy érettebb vagy a korodnál és picit kilógsz a sorból. Neked jelentéktelenek olyan dogok, amiket amúgy a korosztályod viccesnek tart és nevetnek rajta. Az ő éretlen agyuknak még elég ez a bugyuta dolog, de mivel érettebb vagy, téged már nem tud foglakoztatni.
3/4 anonim válasza:
Én sem voltam sosem "nevetős" és ez még néha ma is gondot okoz. A hasonló embereket keress, akikkel egy hullámhosszon vagy. (30-as)
4/4 anonim válasza:
Ismerős helyzet, csak három évvel lejjebb. Azért mert némileg érettebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!