Lovasok, figyelem! Mit tegyek?
Ami azt illeti, nem írtad le, hogy akkor most mitől is félsz pontosan. A lovaglástól, vagy a külsődtől? Mindenesetre én arra gondoltam, hogy a lovaktól, ezért ehhez mérten írom a válaszomat.
________
Nem vagyok lovas, de a kérdésed jellege nem csak lovasokhoz szól. A legegyszerűbb, ha az egészet elölről kezded. Nem lovagolsz, nem ülsz lóra, csak kimész, megsimogatod, megeteted. Ha a lovak közelébe se mersz menni, kezd azzal, hogy csak távolról nézed őket, és minden nappal vagy héttel egyre közelebb mész hozzájuk. Aztán csak vezeted a lovat, de nem ülsz rá, csak vezeted. Ha eljutsz odáig, hogy lóra mersz ülni, én kezdésnek inkább egy pónit javasolnék, vagy legalábbis gyerekeknek való lovat. Esetleg úgy, hogy eleinte csak vezetnek téged, és te csak ülsz az állaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!