SOS ben német szöveget fordítás?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy német nyelvi tanfolyamra, ahová nem tudtam megírni a "házit" ami az lett volna hogy írjak le egy mesét vagy egy akármilyen filmet/szöveget német nyelven.
Tehát hogy értsétek pl a 3kismalacról le kéne írni hogy mikor, kivel, mi történt stb. Ha ebben valaki segíteni tudna, nagyon-nagyon megköszönném!!
Az is jó lenne ha valaki ajánlana valami könnyebb mesét, Vagy adna pár ötletet hogy mit kéne írnom, magyarul, de a német jobb lenne :)
Köszönöm előre is :)
2015. márc. 12. 06:11
1/2 anonim válasza:
Grimm-mesékből szerintem simán meríthetsz ötletet, a neten rengeteg fent van. :)
(pl.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!