Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem lehet tippmixelni...

Miért nem lehet tippmixelni 18 év alatt?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri tippmixelni? Kinek mi a legnagyobb nyereménye?
2015. márc. 11. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont ezért, mert már azon filózol, hogy hogy gazdagodj meg belőle. Ez a függőséghez vezető első lépés.

Valahol meg kellett húzni egy határt. Egy bizonyos szintű érettség alatt az ember nem fogja fel, hogy ez egy játék, ami akár súlyos függőséghez is vezethet. Persze, van, aki már 15 évesen is reálisan látja a dolgokat, meg van, aki még 20 évesen sem. Kézenfekvő volt, hogy 18 év legyen az a korhatár.

2015. márc. 13. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A másik kérdésedre a válasz: megéri-e? A tapasztalat azt mutatja, hogy roppant kevés ember van, akinek hosszú távon is megéri.
2015. márc. 13. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy függőséghez vezet meg stb. de aki akarja (pl. én) úgyis feladatja valakivel..
2015. márc. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!