Mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 22:56
21/31 anonim válasza:
– Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?
– Hatszor kilenc. Negyvenkettő.
– Ennyi. Ennyi az egész.
– Mindig is tudtam, hogy valami alapvető gond van a világban.
22/31 anonim válasza:
Mert ugye tudjuk: Egér tervez...
23/31 anonim válasza:
Az élet természetesen számos problémát vet fel. A legközismertebbek, hogy miért születünk a világra, miért halunk meg, miért szeretnénk a közbülső idő túlnyomó részét kvarcórák viselésével tölteni?
24/31 anonim válasza:
Mi az élet értelme? Hmm, hát a GYIK! :D
25/31 anonim válasza:
Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.
26/31 anonim válasza:
Az élet értelme szerintem az evolúciós fejlődés mivel köztudott hogy őseink mohák voltak afán.
27/31 anonim válasza:
A fejlődés!!! Minden ott van előttünk cs észre kell venni! Értem itt miert jottunk honnan
29/31 anonim válasza:
Ha erre a kérdésre lenne válasz akkor béke, szeretet és virág illat honolna mindenhol. Nem lennének öngyilkosok, szadisták, terroristák és csúnya emberek. Szóval nem tudom, hogy mi az élet értelme, de tudom hogy az élet értelmének az életének az értelme az hogy kib@aszon mindenkivel!
30/31 anonim válasza:
Egyértelmű. A szex. Anélkül nem lehet élni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!