Trauboy kérdése:
Melyik az a film?
Figyelt kérdés
Melyik az a horror film, amelyikben van 2 csaj, és az egyik beképzeli magának, hogy egy őrült pasas üldözi, de igazából ő üldözi a barátnőjét! A végén azt hiszem a "pasas" egy kézi körfűrészgéppel akarja kinyírni a csajt, aki egy autóban ül! A csaj a végén elmegyógyintézetbe kerül!2015. márc. 9. 00:18
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem tényleg van egy gyilkos pasas mert amikor a kocsival mennek mind a két lány hátul van a rakodótérben, de akkor ki vezet? Szóval az eggyik lány rákeni a barátnőjére a gyilkosságokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát.....szerintem picit hülyeség a film :D De köszi :)
2015. márc. 9. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!