Szülinapi buli lesz,7 fiú egy lány 14-18 évesig . Játék ötleteket várok! Vmi jó társasjáték? Vagy vmi játék?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 20:04
1/8 anonim válasza:
18+ -os activity? xD vagy ha annyira nem vagytok bevállalósak akkor sima activity, nem hiába az eggyik legismertebb társasjáték :D
2/8 A kérdező kommentje:
akkor én nagyon jól járnék:DD én vagyok az egyetlen lány
2010. febr. 14. 20:12
3/8 anonim válasza:
Mikor Angliában voltam au-pair a kicsi gyerekeknek olyan játékot csináltunk a szülővel, hogy vett apróbb ajándékokat és azt sok papírba becsomagolta, tehát több rétegbe.cd-n valami gyerekszámot elindított, és találomra megállította(persze ő nem nézhetett hátra addig,nehogy lássa kinél áll meg), az ajándék addig amíg a szám ment , ment körbe kézről-kézre.Mikor a zene leállt, az a gyerek bonthatott a csomagon, akinek éppen a kezében volt.Természetesen aki utoljára kibontotta teljesen azé lett az ajándék.A gyerekek nagyon élvezték.
4/8 anonim válasza:
7fiú, 1lány..... én el se engedtem a fantáziámat, az ötlet mégis magától értetődő volt. :D
5/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen max kevesebb, mint 20% az esélye, hogy te járnál jól, ha 2 fiútesód van a brancsban...
6/8 A kérdező kommentje:
nem a rokonaim:)
2010. febr. 14. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!