A Roswell-i UFO eset valóban megtörtént vagy csak cslás az egész?
Hát barátocskám az a felvétel hamis DE AZ IGAZ hogy a NASA földönkívülieket felboncol és megvizsgál..... Azt hiszed ilyet engedne a NASA hogy ki kerüljön a nyilvánosság elé. Az egyik barátommal ilyesmi történt mert Ő hozzá akart fordulni a médiához és hozzá is fordult de elkapták a ismerőseit azt mondta neki a NASA hogy ha ezt folytatja tovább akkor megöli a szeretteit barátait....stb. és a NASA NEM VICCEL FŐLEG NEM ILYENEKKEL!!!!!!!!!!!!
HA ÉRDEKEL AKKOR ÍRJÁL! Nem mindegyik videó igazi de ezt megrendezték még én se tudom! Is mered Bob S. Lazar-t?! Na Ő tényleg ott dolgozott!!!!!
És tudod hogy mi történik a Holdon és a Marson?
Hé ti ügynökök akik ezt olvassák engem nem tudtok elkapni!!!! Miért? Mert engem őriznek katonák és ha kell el tudok menni a Földről is..... Úgy hogy ne nagyon foglalkozzatok ilyenekkel mert azt hiszed hogy nem tudom hogy te ki vagy?!?!?!
Pl. Hack.... Interpol.... FBI.....
A film reprodukció az igazi felvétel alapján.
Sajnos 2 évig figyelt s volt velem egy ilyen büdös égett gumiszagú lény nem kivánom senkinek amin keresztül ment a családom miatta. És én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!