Valaki nyert már gratislotto-n?
Figyelt kérdés
Aki elvitte már a főnyereményt vagy legalább 4-es találata volt, légyszi jelentkezzen! Egyre inkább elbizonytalanodom, hogy egyáltalán valós-e ez a nyereményjáték.2015. márc. 7. 14:08
1/12 anonim válasza:
Én is játszom már jó ideje. Mivel ingyenes, nagy elvárásaim nincsenek. Újabb szelvényeket sikerült eddig nyernem. Már gondoltam arra, hogy lefuttatják az adatbázisukat sorsolás előtt és így növelik a jackpotot (mivel így olyan számokat sorsolnak ki). Még régebben olvastam volt aki nyert - négyese volt, ha jól emlékszem-, de a kifizetést reklamálnia kellett. Megkapta-e vagy sem, arról már nem tudok.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is játszok már egy ideje, végülis vesztenivalóm nincsen. Azt furcsállom, hogy a főnyeremény eddig csak növekedett, de még nem csökkent.
2015. márc. 11. 19:01
3/12 anonim válasza:
Pedig csökkent 400 ezerre a főnyeremény, amikor tavaly ősszel valaki megnyerte a főnyereményt, és jó pár hétig nem érte el az 1 milliót. Feljebb nem is mennek. Ha jól sejtem, először fordult ez elő, és azóta sem volt rá példa. Több mint egy éve játszom, de pénzt még nem sikerült nyernem, csak szelvényeket.
4/12 anonim válasza:
nem rég elvitték a 750 ezret,kettő Szegedi nyerte,nem tudom miről beszéltek,aztán a nyeremény csak 150 ezer volt,majd ment feljebb,most 650 ezer.
5/12 anonim válasza:
A tegnapi sorsolás óta, meg még a weboldal se elérhető.
6/12 anonim válasza:
Nekem kb 2 éve volt egy négyesem ami akkor 2500 forintot fizetett, amit meg is kaptam.
7/12 anonim válasza:
Nekem meg most volt Január 1-én a 18:00-ás sorsoláson egy négyesem. 1850 HUF vagy 3700 Grattis bón. sehol semmi. Az oldal se elérhető már. A facebook elérhetősége is megszűnt. 2015-ben 3 db 3 találatosom volt amiért elvileg pluszban két alkalommal 2000-2000 HUF unibet bónuszt ígértek, azt sem kaptam meg. Szóval ennyit erről.
8/12 anonim válasza:
Kedves Jatekosunk!
Elnezesed kerjuk, de a gratislotto.hu oldal technikai okok miatt nem erheto el.
Turelmet es elnezest kerunk a kellemetlensegert, koszonjuk.
A FB oldaluk sincs már meg. Ezek szépen leléptek a pénzzel. :))
9/12 anonim válasza:
Naja. Végül is az is technikai ok, ha nem lehet elérni őket soha többé.
10/12 anonim válasza:
Kedves Látogató!
Köszönjük a türelmet, sikerült megoldani a technikai hibát, így ismét használható a Gratislotto.hu oldal!
Amennyiben a Gratislotto-ra szeretnél, akkor kattints ide:
Tovább a Gratislotto-ra..
ÉS SEMMI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!