14 vagyok és van egy nikon d7500 gépem, mert a szüleim felfigyeltek fotózási érzékeimr. Nagyon jó makrókat lövök stb. Minden fajta témában. Lehet csinálni belőle üzletet?
Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 21:17
1/7 anonim válasza:
Majd ha megtanulsz rendesen fényképezni (ami nem kevés év) akkor igen, talán...
2/7 anonim válasza:
Mutass ilyen képeket!
A fotót a lélek és szem készíti, nem a gép, de azért a neves fotósoknak néhány milliójában benne van a cucc. A makrózás kifejezetten eszközigényes.
Pénzt keresni lehet vele, de ha ez hajt, akkor keserű ember lesz belőled. Meglehet tévedek, de szerintem magyar fotós lehet vagy féltucat, aki ebből él.
3/7 anonim válasza:
Tanulj még vagy három-négy évig, vetkőzd le a "nagyon jókat lövök" attitűdöd, tanuld meg mik a hibáid és javítsd ki Őket, alapíts vállalkozást, építs brandet és jó esetben hat-nyolc év múlva lehet belőle pénzed.
4/7 gergoap válasza:
Hihihihi! Ez jó! Nikon D7500! :-) Ilyen típusszámú gépet még nem is gyártottak! Van D750, a D7200 pedig most jelenik meg.
5/7 Kancácska válasza:
2017 április közepén megjelent a D7500 17 nyarán már lehetett kapni. Ilyen a trollok élete. :)
6/7 anonim válasza:
„5/5 Kancácska válasza:
2017 április közepén megjelent a D7500 17 nyarán már lehetett kapni. Ilyen a trollok élete. :)”
Kik a trollok? Kire írod?
7/7 Kancácska válasza:
A kérdező, aki nem létező gépről kérdez. Ráadásul nem is 14, plusz annyi köze van a fotózáshoz mint nekem az atomfizikához :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!