Mennyibe kerül egy új billentyűzet?
Figyelt kérdés
a gép márkája dell. akárhanyas, nem tudom ne kérdezzétek.2015. márc. 5. 13:00
1/7 anonim válasza:
Olyan 101 gombos magyar? Nem tudom, ne kérdezd mennyibe kerül.
Billentyűzetet olyan 2000-10 000 forint között lehet kapni.
2/7 anonim válasza:
Teljesen digitális analfabéta sajnos... :D
3/7 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN!!!!! te gondolom ilyen hatalmas számítógépzseni lehetsz XD tudod... beírod a Google-ba- ha pesze tudod hogy mi az- hogy billentyűzet és kidob 100000 üzletet ahol ki van írva hogy milyen billentyűzetet vehetsz mennyiért! Ja és a google-t úgy nyitod meg, hogy beírod felülre a címsorba hogy www.google.hu és oda beírod hogy billentyűzet... XD "a gép márkája dell" lol és az kit érdekel?? ez nem függ semmitől
4/7 A kérdező kommentje:
kedves méltatlankodó! nézd el nekem, hogy elmúltam 22 és nem laptoppal a seggemben születtem, de tényleg. nagyjából tudom kezelni, de minek nekem a műszaki tudás. biztos van olyan téma, amihez én jobban értek, szóval kár itt turbózni magad ezen. azért a többieknek köszi!
2015. márc. 9. 15:33
5/7 anonim válasza:
Ehhez nem kell műszaki tudás, csak a legáltalánosabb tájékozottság és logikus gondolkodás. Ugyanolyan, mint monitort vásárolni, vagy a kenyeredre kenhető sajtot. Mind1 milyen a billentyűzet.
Esetleg csatlakozó (tudod, a kábel másik vége, ami a gépbe megy; PS/2 - a kerek, vagy USB - a téglalap alakú) lehet probléma, de a mai alaplapok rendelkeznek mindkettő bemeneti lehetőséggel, még ezt se tudod elbaszcsizni.
6/7 A kérdező kommentje:
azért köszi. :)
2015. márc. 9. 15:48
7/7 anonim válasza:
Én jellemzően a legolcsóbb szart veszem. :D
Igaz, 2000 Ft-ról indult, és már megy ki a divatból (kevés helyen kapni), de viszonylag halk marad kopás után is, és meglehetősen kompakt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!