Kint élek Németországban, itteni adóbevallással kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy pontosan mi szükséges hozzá?
Itt élek már egy ideje, de ahol dolgoztam a cégnek a könyvelője megcsinálta, most kerestem könyvelőt, de nem vagyok tisztában azzal pontosan mik is kellenek hozzá?!
Ebben kérném a segítségeteket! A válaszokat előre is köszönöm!
Mennyire beszelsz nemetul? mennyire bonyolult az adobevallas? alkalmazott voltal vagy vallalkozo?
Mert ha csak siman alkalmazotti jogviszonyod volt, akkor kaptal vagy kapsz a tavalyi evrol a cegtol egy osszefoglalot a jovedelmedrol (most meg nem mondom hirtelen fejbol hogy mi a neve) az alapjan te is meg tudod csinalni egy erre alkalmas szoftverrel.
En a t@x2014-et fogom hasznalni az iden (minden evre kulon verzio van). Valami 20 euroba kerul, es ha beszelsz nemetul, eleg egyszeru hasznalni.
egy konyvelo neked 2-300 euro alatt nem fog semmit csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!