Tudtok jó anime sorozatokat?
Figyelt kérdés
megnéztem a soul eatert és a bleach-ot is nézem. Szeretném ha tudnátok mondai pár hasonlóan jó anime sorit köszi:)2015. márc. 3. 15:20
1/9 anonim válasza:
Milyen témában? Legjobb, ha szétnézel itt:
2/9 A kérdező kommentje:
kszi! nézelődök
2015. márc. 4. 16:45
3/9 A kérdező kommentje:
hát... biztos hogy nem manga-t. azon kivul csak az a fontos hogy történjenek adolgok. de legyen olyan hogy sok részen keresztül ne történik semmi. ezenkivul szerintem jobbak a magyar szinkroosak...de mostanaban felirattal nezem . na mid1. nincs tul sok elkepzelesem ezert kerdeztem. :)
2015. márc. 5. 16:17
5/9 Nirata válasza:
Szinkronosak (és alapok szerintem)
-Death Note
-Fullmetal Alchemist Brotherhood
-Trigun
Feliratosak (de szintén nagyon jók)
-Kuroko no Basuke
-Zetsuen no Tempest
6/9 anonim válasza:
One Piece
Gintama (ez kicsit lassan indul, meg nem a harcra helyezi a hangsúlyt de a legeslegjobb anime a világon szerintem)
7/9 A kérdező kommentje:
hú koszi mindenkinek! megy a zöld pacsi! :D
2015. márc. 9. 21:01
8/9 A kérdező kommentje:
ha valaki tud még párat akkor irtjon bátran!
2015. márc. 21. 14:26
9/9 anonim válasza:
Én még csak két anime sorozattal próbálkoztam de mind a kettő nagyon a szívemhez nőtt: Konosuba és a Darling in the FranXX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!