Lehet mostanában fogadni Bet365-ön?
Figyelt kérdés
Hallottam valami olyasmit h le van tiltva Magyarországról, érdekelne hogy működik-e most az oldal és hogyha igen akkor van-e valami szabályzat vagyminden a régi?
Más oldal nem különösebben érdekel, mert ezen van a legnagyobb kínálat.
2015. márc. 3. 10:35
1/4 anonim válasza:
Alapból minden külföldi szerencsejáték portál használata tiltott magyarországi felhasználók számára. Ez régen is így volt, viszont ma már megpróbálják különböző eszközökkel is betartatni több kevesebb sikerrel. Kiskapuk mindig vannak.
próbáld itt:
3/4 anonim válasza:
Naná ! Mi az hogy , nagyon is ! (gyurcsány fletó)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm közben magam is találtam egy kiskaput, és sikerült szert tennem egy kis zsebpénzre is:)
Már szinte el is felejtettem mennyivel könnyebb neten nyerni mint sima tippmixen...:D
2015. márc. 5. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!