Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fingottátok már el magatokat...

Fingottátok már el magatokat tornaórán, vagy uszodában (medencében, öltözőben)?

Figyelt kérdés

2015. márc. 2. 01:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tanévzáron durrantotta már el valaki magát?
2015. jún. 15. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Igen én!(:-( pont a színpadon amikor verset mondtam. Viszont rafogtam a mellettem lévő 85 kg gyerekre XD aki 163 cm!
2015. aug. 7. 09:35
 13/18 A kérdező kommentje:
12. Uhh! Végül is mi történt?
2015. aug. 8. 00:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Büdös volt
2015. aug. 8. 14:12
 15/18 A kérdező kommentje:
14. Kínos lehetett a srácnak, akire ráfogtad. Nem tiltakozott?
2015. aug. 8. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon régen általános iskolás koromban volt egy osztálytársam, aki nagyon félénk és hallgatag volt.

Egy Magyar órán viszont dühös volt valamiért és eleresztett egy nagyon hangos és nagyon büdös galambot.

A tanár éppen felolvasott egy verset, mikor kitört a hurrikán.

Azzal indokolta, hogy más is szellent, akkor neki is szabad.

2016. márc. 4. 07:22
 17/18 anonim válasza:
Előfordult.
2018. febr. 14. 16:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Torna órán többször is elő fordult, volt egy olyan szituáció ültünk torna szivacson, beszélgettünk, ültem halkan próbáltam, hangos lett, többiek nevettek de szag miatt ki akadtak, mivel torna órán csak a torna rövid gatya volt rajtam alsó nélkül, mondták a többiek, boxer nélkül vagy jobban ki jön a szag a rövid gatyából, torna órával ez volt a bajom hogy bizonyos mozgások miatt meg indult a fingás, sok ilyen alkalom volt, tanár az csak annyit mondot nincs baj természetes folyamat.
2023. máj. 16. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!