Tudtok olyan szerkesztőt, amiben így lehet írni?
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik szerkesztőben lehet körben írni valamit? Tehát rendesen írsz, csak kör alakban.
Mint például ezen a címeren:
Van photoscape-m, de azon nem tuom, hogy lehet e, vagy esetleg paintben.
Mert persze a betűket betudom illesztgetni, deazért úgy csak könnyebb lenne.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Itt egy video photoshophoz: https://www.youtube.com/watch?v=PP4jwBhAeI8
De nézegesd jobb oldalt a videokat, biztos találsz ami neked kell! :)
Előző vagyok, én 2013-as Wordot használok.
Megnyitod, aztán bal fent a Beszúrás-ra kattintasz, majd jobboldalt a Wordart-ra. Ott kiválasztasz egy tetszőleges betűtípust, ezt a későbbiekben tudod még állítani.
Utána nagyjából középen lesz a Szövegeffektusok menüpont (Szöveg kitöltése és Szöveg körvonala alatt), ahol kattints az Átalakítás-ra.
A felugró ablakban megtalálod a görbekövetőt. Ezek után már csak tetszőleges méretbe kell állítanod a kijelölt szöveget, hogy elérd a kör-alakzatot (a kijelölt szöveg csücskénél).
Remélem, hogy sikerült úgy-ahogy világosan elmagyaráznom, ha bármi kérdésed lenne, vagy elakadnál, akkor írj privit :)
Amúgy itt egy photoshoppos link:
www.youtube.com/watch?v=0xftGlg-HKg
Meg idézet egy fórumból:
"Szal beszúrás, kép, wordart, ott válaszd az elsőt, ird be a szöveget, amit akarsz, ok gomb, aztán utána kattincs a szövegre, megjelenik alul a szerkesztős dobozka, ottan egy kék A betü, és válaszd ki a kör formát."
Én anno még eszerint tanultam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!