Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Félek egyedül otthon lenni...

Félek egyedül otthon lenni éjjel, mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, ha egyedül hagynak itthon nem tudok elaludni, félek ha lekapcsolom alámpát, úgy érzem mintha figyelnének. Ha lefoglalom magam, tévézgetek, olvasgatok teljesen jól elvagyok, csak az alvással van gond. Ez nagyon nem normális? Mit tudnék tenni ellene? Elég zavaró..

2015. febr. 28. 20:55
 1/6 anonim válasza:
Nekem is pont igyvan
2015. febr. 28. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, gyere át nyugodtan :)
2015. febr. 28. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne nézz akciófilmeket, mert az csak ront a helyzeten, amúgy ne aggódj idővel majd kinövöd
2015. febr. 28. 21:20
 4/6 anonim válasza:
Én sem szeretek. Van rá több magyarázat, egyesek azt mondják, hogy akik spirituális beállítottságúak félnek a sötéttől, mások pedig simán azt mondják, hogy sok horror filmet néztél. Sztem ki lehet nőni. Én fél évig alig mertem leülni a gépemhez, mert a paranormal activity 3-ban amikor a srác leül a gépe elé a démon hirtelen odaáll mögé és kitöri a nyakát. Aztán egyszer egy szép reggelen úgy voltam vele, hogy őszintén lesz@rom. És elmúlt.
2015. febr. 28. 21:54
 5/6 anonim válasza:
Szedj nyugtatót ami elnyom és elalszol
2015. márc. 1. 09:22
 6/6 anonim válasza:
Meg se próbálj nyugtatót szedni.
2015. márc. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!