Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lidl. Be amihez az van írva,...

Lidl. Be amihez az van írva, hogy ettől-eddig abból ha marad leszedik a polcokról vagy kint hagyják és meg lehet venni utánna is még?

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 19:14
 1/7 A kérdező kommentje:
2015. febr. 28. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ elférnek e. Sokszor otthagyják, és leakciózzák.
2015. febr. 28. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezt speciel első nap elkapkodták, de ha valami kevésbé fogyós van, akkor az kint marad, és kb. egy hónap után még lejjebb viszik az árát, de az olyan annyit is ér.
2015. febr. 28. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:

elkapkodták?

Pedig nem olcsó

2015. febr. 28. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Ár/értékben qrva jó, minden Parkside-ot az Einhell gyárt.
2015. febr. 28. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Az Aldis Workzone-t szintén, pár éve rájuk álltam és bírják az építőipart, nem mellékesen 3 év garancia van rájuk.
2015. febr. 28. 19:57
 7/7 Csabesz80 válasza:

Nálunk is az összeset megvették. Nem akartam venni csak megnézni, de már egyet se találtam. Egyébként hívd fel a Lild ügyfélszolgálatot: 06 80 020 534

Érdemes hívni, nagyon korrektek. Ha valamelyik áruházban esetleg maradt még akkor átszállítják a hozzád legközelebbibe ahol át tudod venni.

2015. márc. 1. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!