Ha nincs kedvetek suliba menni, de nem vagytok betegek és a szüleitek szigorúan csak akkor engedik, hogy otthon maradjatok ha legalább lázasak vagytok. Hogy éritek el, hogy ne keljen suliba mennetek?
Figyelt kérdés
Tippeket kérnék:D pl: kréta evés,sós kávé...2010. febr. 13. 17:37
1/4 anonim válasza:
asztali lámpámnak a teteje egy kis előkészítéssel elég forró (marhára forró 15 perc világítás után) és arra rakom a homlokom és ha még időben rárakom ott tudom tartani mert idővel szokik hozzá a bőröm
2/4 anonim válasza:
Hát én mikor nem akarok menni, őszintén megmondom..
tegyük hozzá én betegség miatt max 3 napot szoktam félévenként hiányozni, szóval abszolút megengedhető a további mulasztás.
3/4 anonim válasza:
Ne csak a homlokod melegítsd, hanem a lázmérőt is! :) Vigyázz, a nagyon melegtől szétdurran!
Régebben krétát ettek, de hogy a maiak miből készülhetnek? :) A táblafilcet hiába eszed meg.
A sós kávé meg undorító. :)
4/4 anonim válasza:
Radiátorba teszem kis időre a lázmérőt, vagy forró víz alá, vagy a forró teába, vagy csak simán feldörzsölöm. Ha olyanok a szüleid h folyamatosan ott vannak mikor méred a lázad, akkor tedd be a lázmérőt, várj egy kicsit majd gyorsan pattanj fel és menj be a wcbe s mond azt h hasmenésed van, ott a forró vízzel csap alatt vagy kézzel feldörzsölöd, én mindig így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!