Miért volt Hulk Hogan, a pankrátor fia börtönben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 17:36
1/6 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott a neve, Nick Hogan!
2010. febr. 13. 17:37
2/6 anonim válasza:
te is nézted ma?:D Én is, és én sem tudtam, h börtönbe volt. Megnéztem google-n, azt hiszem azért, mert ittasan vezetett, én balesetet szenvedett ő meg a barátja (aki súlyosan megsérült) ha nem jól tudom,s zóljatok
3/6 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmit olvastam, de nem voltam biztos ebben, ezért tettem a fel a kérdést.:D
Igen én is néztem ma.:D Szegény Brook:(:D
2010. febr. 13. 18:50
4/6 anonim válasza:
:) jaja, de szerintem iagaz van
5/6 anonim válasza:
2007 ben gyorsulásost játszott .. és az anyósülésen ülő haverjával balesetet szenvedtek. a barátja 2 évig volt kórházban. és örök életére napi 24órát felügyelet alatt kell töltenie.
A srác John Graziano azt hiszem . Tönkre ment teljesen . Az egész feje behorpadt. Sokkoló képek vannak a neten róla. nézz utána. de engem ...amikor megláttam.. :S
6/6 anonim válasza:
igen. szegény srác figyatékos lett. ezt nem börtönnel kéne büntetni. szerintem legalábbis normális ember ilyenkor lélekben bűnhődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!