Észrevettétek már hogy az orvosi dolgoknál mikor nagy a sor a banyák mindig turakodni akarnak?
A megfogalmazásod sértő, de sajnos igaz. Kisgyerekes anyukaként gyakran járom az orvosi rendelőt, gyógyszertárat, és képesek kielőzni, úgymond ő csak gyógyszert jött feliratni, meg fáj a lába, nem bír sorba állni, tisztelet a kivételnek.
Azt hittem ez csak nálunk van így, hogy a nyugdíjas nénikék úgy gondolják, őket előre kell mindenkinek engedni.
Ezzel az erővel nekem is jogom lenne tolakodni, amikor a két kicsi gyerekem egyszerre üvöltve nem bír várakozni, én hüje meg inkább türelemre tanítom őket.
De a múlt héten az én csendes személyiségem is kiverte a biztosítékot, amikor a gyógyszertárban hosszú sorbanállás után egy nénike szó nélkül elémállt és nyújtotta a gyógyszertárosnak a 66 db receptjét, hogy elnézést, van aki sorban áll, vagy a szeme olyan rossz, hogy nem látja az ölemben a kézzel-lábbal kapálódzó gyerkőcöt, legalább őrá lenne tekintettel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!