Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az én kis "ebédem" ma csak...

Az én kis "ebédem" ma csak borsófőzelék fasírttal. Ez azért nem kicsit gáz igaz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 13:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
olvasok másoktól ilyen-olyan kacsamájat, a másik özikét eszik...
2010. febr. 13. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Ne érdekeljenek a sznob, felvágós újgazdagok!
2010. febr. 13. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nálunk sincs kaviár meg szarvasgomba. Nagyon is finom étel a borsófőzelék :)
2010. febr. 13. 13:54
 4/14 anonim ***** válasza:
nem gáz. nagyon jó ételek, mi is sokszor eszünk.
2010. febr. 13. 15:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy az is lehet gáz, hogy mit eszel?! Azt egyél, ami van és amit szeretsz.

Hova jut ez a világ...

2010. febr. 13. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:

én úgy ennék borsófőzeléket...sajnos a férjem semmiféle főzeléket nem eszik meg, kislányom meg eszik elég főzeléket az oviban, szóval megint nem lesz :(

egyébként én inkább vasárnapra csinálok "flancos" kajákat, meg ha vendégek jönnek (mostanában mondjuk gyakran jönnek, de nem bánom. imádok főzni :)) vadételeket mondjuk készítek máskor is, mert férjem vadászik, és ha olyasmit lő, megveszi a húst. meg ajándékba is kapunk amikor jönnek vendégségbe a többiek.

2010. febr. 13. 15:43
 7/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, még annyi, hogy én akkor eszek főzeléket fenti okok miatt, ha apuka (apósom) főz, és hoz át nekem. mindig hoz, mert tudja, hogy imádom, és azt is, hogy ritka válogatós fia van: szóval, nem, nem gáz, tökéletes szombati ebéd!
2010. febr. 13. 15:54
 8/14 anonim válasza:
Nem gáz, minden normális ember eszik egyszerűbb ételeket is. A kérdés viszont kicsit gáz..
2010. febr. 13. 16:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Előző héten nálunk is volt fasírt! Most meg édeskáposztafőzelék volt rántottával! Na und? Nem kell mindig húst enni!
2010. febr. 13. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:
DEHOGYNEM MÉGIS HOGY KÉPZELED AZT HOGY BORSÓFŐZELÉKET ESZEL FASIRTTAL?????????persze hogy nem gáz ember ébredj fel..
2010. febr. 13. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!